You are currently viewing Bliv skøn indefra og udefra

Bliv skøn indefra og udefra

Skønhed kan være mange ting. Skønhed forbindes ofte med at være smuk og slank. Men skønhed handler ikke kun om udseende, det handler også om det indeni, både rent mentalt men også om, hvad vi fylder vores krop med. 

Her i artiklen sætter vi fokus på skønhed, som du kan opnå udefra og indefra, så læs med og få et par tips til dine egne rutiner. 

Duft godt og spis godt 

Man kan være nok så smuk, men hvis man lugter dårligt, vil de færreste nok synes, man er særlig skøn. Dine omgivelser vil ikke sætte pris på at du går rundt i ildelugtende sportstøj, og det er et kendt problem, at det kan være svært at få lugten af sved væk, når den først har sat sig i tøjet. Her kan Rodalon være værd at prøve. 

Spis mad, der gør dig skøn 

Skønhed handler ikke kun om det ydre, men også om, hvordan vi er som mennesker. Man kan måske også tolke talemåden om indre skønhed som at det handler om, hvad vi spiser. I hvert fald bidrager det til vores trivsel at spise mad, vi godt kan lide, og så bliver vi gladere og ser skønnere ud. Hvis det f.eks. gør dig glad at spise blinis, som du har lavet på din blinispande, er det det, du skal gøre, for din glæde ved det vil ses i dit ansigt og din udstråling. 

Udover at spise mad, man godt kan lide, kan man også skæve lidt til hvad der er sundt for kroppen. En sund kost vil afspejles i en smuk hud og glød i øjnene. Herudover vil du minimere risikoen for at blive overvægtig, og kraftig overvægt opfattes ikke som det ideelle skønhedsideal. 

Skønhed er altså mange ting, og alle har vi vores egen opfattelse af skønhed. Dyrk derfor den skønhed, du finder skønnest.