You are currently viewing Grøn mave og grøn have

Grøn mave og grøn have

Læs mere om måltidskasser der kan inspirere dig i dagligdagen og give dig nogle sundere spisevaner. Læs også mere om hvordan du får haven klar til sommer så alle naboerne er misundelige over græsset på din side af hegnet. Fordi græsset er ikke altid grønnere på den anden side, hvis du sikrer dig at din græsplæne sidder lige i skabet. 

Er du træt af ensformig og kedelig mad? Kan du kun lave 4 retter og er ved at være lidt tom for nye idéer? Hvis du gerne vil have mere inspiration til maden i din dagligdag, kunne det være en idé at undersøge måltidskasser nærmere. 

Har det været en lidt sløv vinter og har de ekstra kilo sat sig på sidebenene så det kan ses? Måske du lidt for ofte får skippet træningen og derimod havner på sofaen hvor du lige skal tjekke op på det seneste nye om kongehuset, og måske i den sammenhæng får hældt lidt usunde sager indenbords. Der er intet i vejen med at tjekke kongehuset på sofaen og spise usunde sager hvis det er præcis det du elsker. Men hvis du gerne vil op af fjerene og komme lidt i gang så det bare afsted. 

Gode vaner i lange baner

En god måde at få nogle sunde vaner ind i din dagligdag er sunde måltidskasser. Det kan i en stresset hverdag være svært at finde overskud til at få lavet om på de gamle vaner som måske ikke gavner den nye retning du gerne vil tage med dig selv eller hverdagen. 

Hvis det er svært at få handlet ind og lagt tid af til at lave sund, varieret og nærende mad hver dag, så bestil måltidskasser til dig selv eller hele familien. Med måltidskasser mindsker du også madspild og sørger derfor både for sund mad til dig og måske familien, og at der ikke smides overskydende varer ud. 

Skal dit græs være det grønneste i nabolaget?

Når nu du er i gang med at skabe grønnere vaner, hvorfor så ikke lige sørge for at græsplænen i haven også får en tur? Mange danske haver er plaget af mos fordi regnmængden i løbet af sommerhalvåret er utrolig høj og solmængden lav. Det elsker mosset og stortrives særligt hvis der er meget skygge i din have. 

Hvis du vil have brugt med mosserne, kan du læse mere her om hvordan du gør det bedst. Der er mange haveejere der desværre begår den fejl at de slår plænen for ofte og for kort, så græsplanterne ikke har mulighed for at etablere sig ordentligt i haven. Lad derfor græsset gro lidt ekstra.